Profiel

be connected

Ik help organisaties bij het leiden van veranderprocessen. Dat doe ik vanuit gedegen ervaring in organisatieadvies, (her)inrichting en optimalisatie van bedrijfsprocessen, integratie van bedrijven, in- en outsourcing, cultuurverandering; daarbij leidinggevend aan managementteams in bestuurlijk complexe omgevingen.
Mijn bovenliggende doel is om het beste te geven aan de opdrachtgever en haar klanten, zodanig dat de veranderingen duurzaam zijn en beklijven. Organisaties laten slagen.

Met mijn brede interesse in drijfveren van mensen heb ik snel inzicht in de competenties van het team. Verder vind ik het belangrijk een sfeer te bevorderen die mensen in staat stelt het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Mijn aanpak kenmerkt zich door snelle analyse, het doorgronden, (her)-definiëren en verbeteren van complexe bedrijfsprocessen naar duurzame en lange termijn verbeteringen.
Verder bied ik praktische hulp, gericht op het creëren / verbeteren van een financieel gezonde exploitatie.  Ik ondersteun daarbij de continuering van bedrijfsprocessen, organiseer de noodzakelijke verandering, krijg essentiële zaken gedaan en voeg (economische) waarde toe.

In het managen van de uitvoering van de ontwikkelde bedrijfsstrategie worden de assets, die de toekomst van de organisatie moeten veiligstellen, in kaart gebracht; werkprocessen worden (opnieuw) ingericht met een verdeling van taken en verantwoordelijkheden onder de mensen die het moeten uitvoeren. Zo nodig worden bij de implementatie bedrijfsmatige ongeregeldheden opgeruimd zodat de organisatie ‘landt’.

Mijn brede werkervaring heb ik opgedaan in organisaties in de Media (in publieke, commerciële en private equity omgevingen).

LinkedIn profiel